onsdag 22. oktober 2008

Jungelboka

Denne helt spesielle dagen startet med en tog-tur fra Sandvika togstasjon som varte de få minuttene helt til vi var framme på National teateret. Der skulle vi møte halv elleve for å så masjere inn til Den Gyldne Salen.

Å være med på jungelboka forestillingen vær ganske kult. Workshoppen var litt nøytral...varte ikke så lenge og vi lærte bare noen få dansestepp. Men var gøy å vise det til de andre.! Det som også var gøy, var det å se skuespillerne gjøre det vi hadde øvd på i skuespillet. Noen av oss må kanskje øve litt mer for å bli på samme nivå som dem!

Biografi-biten til Adil var ganske bra! Vi fikk vite hvordan han ble til den han er nå og hvordan han danset i sjul. Han var både interessang og morsom. han fortalte om hvordan det var å være mørk i huden i et land hvor det er ganske uvanlig å bli født med en annen hudfarge. Men For Adil var dette ikke noen uvanlig, han har jo tross alt rødt pass med hard personalia side.
Han lærte oss at selv om man har store forventninger fra de hjemme, kan man også velge veien selv, men Adil hørte på det faren hans sa; at han skulle bli noen stort! Han skulle ikke skille seg ut fra de andre, men han skulle være den beste. Adil hadde jo litt problemer med det at faren ikke ville at han skulle drive med dans, men han ble allikevel den beste og vandt tilslutt Dansefeber og er nå en av Europas beste breakdansere. Jeg ble faktisk ganske så inspirert av han, kanskje jeg burde prøve det...?

Selve forestillingen var rå bra! Skiller seg helt klart ut fra de andre jeg har sett. Kanskje fordi denne var "voksen" versjonen fra den på barne-teateret. Det som var bra med forestillingen var det at det alltid skjedde noe og at vi fikk se en del av de mange breake triksene til Adil. Han er jo en drit god danser. Men selvfølgelig var alt det andre også bra. De "realistiske" apene var også sykt morsomme. Fikk hele salen til å le og var ett av forestillingens beste scener. Musikken som gjorde alt levende og flammene og pyro effektene som gjorde hele forestillingen til en litt mer dramatisk handling. Oppsettet og alt var d**t bra! Jeg likte denne versjonen av Jungelboka bedre enn den andre jeg har sett på barne-teateret! Håper vi kan se flere skuespill som dette, for dette var bra! Synes det også er bra de sier: på død og liv i asfaltjungelen. For dette stemmer nesten!:P

Link til det norske teateret finner du her: http://www.detnorsketeatret.no/netuser/home/index.asp


Foto: http://www.detnorsketeatret.no/netuser/repertoire/presentation.asp?pid=281

1 kommentar:

LK sa...

Det er fint å se at dere koste dere like mye som oss lærere denne dagen, og at forestillingen gjorde inntrykk på dere.